top of page

ЗА НАС

Астрон Кемикълс България е създадена в края на 2018 г. като част от Astron Chemicals SA - Greece, дистрибутор на суровини и адитиви в Гърция и Румъния с вече близо 30 години опит. Астрон Кемикълс България има основна цел доставки на суровини и материали за производство в хранителната, фармацевтична и козметична индустрия.  Предлагаме развити партньорства с големи световни производители, предлагащи голямо разнообразие от суровини, които са насочени към индустрията за подобряване на качеството на крайните продукти.

Нашите експерти притежават  дългогодишен опит в бранша и познават Вашите специфични нужди.

Можем да предложим ефективни решения, техническа поддръжка и навременни решения за нуждите на Вашето производство.

Нашата цел е да бъдем Ваш дългосрочен партньор и да Ви предоставим възможно най-доброто обслужване.

ЗА ASTRON CHEMICALS SA -GREECE

Създадена през 1992 г. от двамата братя Манолис и Антонис Пентарис Astron Chemicals SA има богата история в дистрибуцията на суровини и адитиви. През годините сме се утвърдили като един от най-големите дистрибутори в Гърция и значим такъв на Балканите със складови бази и офиси в Атина, Солун, Букурещ и София.

Сертифицирани сме по ISO 9001 и ISO 22000, което ни прави надежден партньор не само в хранителния, козметичния и индустриален сектор, но също така и в сектор фармация.

Към днешна дата компанията продължава да бъде фамилна и разполага с повече от 100 служители, като търговският екип е над от 1/3 от тях. 

За 2023 година, търговският оборот надвишава 80 000 000 евро, като дистрибутираме повече от 1000 различни адитиви на над 2500 клиента.

bottom of page